Om AzeHosting

AzeHosting blev stiftet 1. oktober 2010 af iværksætterne Haiko og Thomas. Vi følte at udvalget af Danske webhosting udbydere var for ringe, og at det måtte være muligt at give kunderne kvalitet for pengene.

Filosofien bag AzeHosting er, at give kunderne kvalitethosting til fair priser, uden at gå på kompromis med funktionalitet.

Derfor er vi bedre end de andre

  • Vi kører primært med dedikerede servere, som sikre høj performance, samt fantastisk oppetid.
  • Alle servere kører på CloudLinux operativsystem med cPanel kontrolpanel.
  • Opgrader / nedgrader webhotel når som helst uden at betale ekstra.
  • Personlig og kompetent support der går det ekstra skridt for at hjælpe.
  • Ubegrænset antal alias domæner, subdomæner, email konti, ftp konti, mysql konti osv.
  • Daglige/Ugentlige server backups for at sikre dine data.
  • Gratis SSL Certifikater til alle domæner på dit webhotel med cPanel AutoSSL via Comodo.
  • Massiv 1024M PHP Memory på det billigste webhotel, og 4096M på de professionelle.

Billigt cPanel webhotel

Vores billigste webhotel kommer med et højt antal domæne plads, disk plads, ubegrænset trafik, samt emailkonti på alle domæner, som mange af vores konkurrenter ikke kan tilbyde til samme pris og kvalitet. Med vores billige cPanel webhotel kommer du hurtigt igang uden at skulle opgradere eller betale ekstra for tilføjelser som du forventer er inkluderet. Her får du også Danmarks bedste PHP Memory til prisen på hele 1024M.

Professionelt cPanel webhotel

Med vores professionelle webhotel sikre du at din virksomhed ligger på hurtige servere og med færre antal kunder pr. server i forhold til vores billige cPanel webhotel alternativ. Her får du samme funktioner som det billige cPanel webhotel, men med flere resurser i form af flere domæne plads, mere disk plads, stadig ubegrænset trafik, samt højere PHP Memory på 4096M.

VIP cPanel webhotel

Hvis du ønsker det bedste, så er vores VIP cPanel webhotel vores bedste produkt, her får du hurtig server med høj oppetid og redundant opsætning. Du får de samme funktioner som et Professionelt cPanel webhotel med ekstra høj sikkerhed, hastighed og resurser. Med et VIP cPanel webhotel får du også vores bedste support oplevelse, samt ekstra høje PHP Memory på 10240M.

Målet er stadig at blive bedre

Vi arbejder løbende på at blive bedre, så hvis du har feedback, ris/ros så skriv endelig til os!